Despre noi

S.C. BYONS S.R.L. cu sediul în Tg Jiu, cartier Drăgoieni, nr. 17 E, judeţul Gorj a luat fiinta in anul 1995 si are ca obiect principal de activitate construcţiile civile şi industriale.

Misiunea societatii este aceea de a oferi si efectua pentru clientii sai lucrari de constructii la un nivel calitativ superior si cu preturi competitive. SC BYONS SRL a dezvoltat o echipa de profesionisti care este animata permanent de un spirit creativ care ii insoteste in realizarea lucrarilor si serviciilor necesare la un inalt nivel profesional.

S.C. BYONS SRL este o companie care are posibilitatea de a oferi lucari de constructie si servicii de cea mai buna calitate, avand ca scop principal satisfactia clientilor sai. In prezent lucrarile si serviciile firmei se adreseaza intregului teritoriu regional, iar compania este cunoscuta ca o firma dinamica aflata in plina ascensiune, reprezentand unul dintre participantii importanti pe piata de lucrari de constructii din judet. Principiul fundamental al companiei este identificarea nevoilor clientilor si oferirea solutiilor optime in conditii de maximizare a calitatii serviciilor oferite. Succesul companiei se bazeaza pe profesionalismul si seriozitatea angajatilor . Calitatea lucrarilor si serviciilor realizate si prestate recomanda intreprinderea, motiv pentru care SC BYONS SRL este implicata in proiecte de anvergura inclusiv ale autoritatilor locale, unde colaboreaza cu companii de prestigiu, avand perspective de a deveni o companie de tip lider in domeniul sau de activitate.

Principala piaţă a afacerilor:


Agenţia Naţională de Locuinţe


C.E.Z. România S.A.


Complexul Energetic Turceni S.A.

Direcţia de Sănătate Publică Gorj


Inspectoratul de
Stat în Constructii


Banca Comercială Română Gorj


Complexul Energetic Rovinari S.A.

Consiliul Local Novaci

Realizarea tuturor lucrărilor se face cu personal calificat pe meserii cu experienţă în domeniu, coordonarea acestora se face de către şefi de şantier cu studii şi experienţă în domeniul construcţiilor. Aceştia organizează şi conduc lucrările de execuţie pe şantier, respectând documentaţia de execuţie şi procedurile/instrucţiunile tehnice de lucru. Departamentele de execuţie din cadrul SC BYONS SRL, sunt structurate în compartimente funcţionale şi formaţii de lucru care isi desfasoara ativitatea pe santiere in functie de lucrarile contractate. Societatea realizează o gamă variată de servicii, prestări de servicii şi produse finite în domeniul construcţiilor de orice fel. De la începutul activităţii s-a avut în vedere ca societatea să acumuleze capacitatea tehnică necesară pentru a putea executa în regie proprie o gamă largă a produselor folosite în procesul de producţie, aşa încât, la ora actuală, se produce în regie proprie betonul necesar desfăşurării activităţii. Toate lucrările de construcţii pe care firma le executa, au certificate de calitate şi garanţie, în funcţie de tipul lucrării de la 1 an la 5 ani, garanţie care se acordă direct prin contractul care se încheie cu beneficiarul. Se folosesc numai materii prime şi materiale dintre cele mai bune şi performante, pentru ca lucrarile sa se poata încadra în cele mai înalte standarde de calitate.

În ceea ce priveşte cantitatea de lucrari care se ofera beneficiarilor, compania poate fi considerata un furnizor competitiv, care poate asigura un volum mare de lucrări cu consumuri reduse (datorită pierderilor foarte mici), respectând normele şi standardele de calitate şi termenul contractual de predare a lucrărilor contractate.În cadrul unităţii se desfăşoară un flux continuu de activitate productiva prin asigurarea tuturor materialelor şi materiilor prime necesare în cadrul producţiei, asigurate în regie proprie în limita posibilităţilor.Astfel, aprovizionarile si utilizarea materiilor prime si materialelor necesare executarii lucrarilor se realizeaza diferentiat in functie de necesitati, respectiv:

- la betonări se foloseste beton produs tot în cadrul unităţii,

- tâmplărie pentru construcţii la atelierul propriu de tâmplărie

Pentru asigurarea fluxului de producţie necesar in santiere societatea are asigurat transport cu autovehicule proprii, detinand în acest sens licenţele de transport cerute de normele în vigoare.Toţi beneficiarii şi-au exprimat satisfacţia privind calitatea lucrărilor executate de S.C. BYONS S.R.L. prin scrisori de recomandare

Valorile noastre de baza sunt:

- calitate

- competenta

- performanta

- profesionalism

- promptitudine

- incredere

- flexibilitate

Pentru orice informatii referitoare la constructii va asteptam cu un telefon sau cu un e-mail pe adresa office.byons@yahoo.com pentru ASISTENTA TEHNICA GRATUITA. Va asiguram ca fiecare e-mail va fi citit si veti fi contactat de unul din inginerii nostri in cel mai scurt timp posibil pentru a va propune o solutie.

 

Teren fotbal

SC BYONS SRL pune la dispoziţia clienţilor şi nu numai un teren de fotbal cu gazon sintetic şi instalaţie de nocturnă.

Staţie de betoane

SC BYONS SRL beneficiaza de o staţie de betoane marca ORU - IMER GRUP, cu o productivitate de 78 MC/H produce beton de cea mai bună calitate la nivelul standardelor europene.