Termeni si conditii

Termeni legali

1.INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului SC BYONS SRL de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

2. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC BYONS SRL.

SC BYONS SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:
evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel SC BYONS SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

3. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, continute in acest site sunt proprietatea SC BYONS SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului SC BYONS SRL (www.byons.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de SC BYONS SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea si crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC BYONS SRL.

4. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de SC BYONS SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

SC BYONS SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

 

Teren fotbal

SC BYONS SRL pune la dispoziţia clienţilor şi nu numai un teren de fotbal cu gazon sintetic şi instalaţie de nocturnă.

Staţie de betoane

SC BYONS SRL beneficiaza de o staţie de betoane marca ORU - IMER GRUP, cu o productivitate de 78 MC/H produce beton de cea mai bună calitate la nivelul standardelor europene.